HOE KUNNEN WE JULLIE POSITIVEREN*?

*met een optimistische mind-set handelen

JAZEKER! WE WERKEN OOK ONLINE:

Online bestaan er volop mogelijkheden om bezoekers, medewerkers of klanten te boeien en te positiveren ;) Voor uiteenlopende opdrachtgevers verzorgden we de presentatie/ moderatie van livestreams. Van laagdrempelige ZOOM-sessies tot de presentatie van professionele producties, kijk maar eens.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden!
ASML Young Makers Award '21 - JCI Eindhoven
Brain Talk NL - Hersenstichting
Venture Talks #2 - Avans Hogeschool

OVERZICHT VAN ONZE (ONLINE) DIENSTEN:

ÓF LAAT ONS JULLIE COMPLETE EVENT ORGANISEREN:

ÓF KIES ÉÉN VAN ONZE PAKKETTEN:

ONZE INHOUDELIJKE EXPERTISE
Ieder evenement of congres verdient een dagvoorzitter die zijn/ haar vak verstaat. Met 15+ jaar ervaring met de meest uiteenlopende doelgroepen (én de daarbij horende groepsdynamica) ondersteunen we je graag bij de opzet en uitvoer van jullie programma. Samen concretiseren én behalen we dan de doelen van de bijeenkomst. Onze stijl is altijd energiek, optimistisch en vlot, uiteraard met alle respect voor de specifieke inhoud.

Eerder werkten we voor: TU/e, Saint Gobain, Provincie Noord-Brabant, Jump Movement, COC Nederland, Eindhoven Engine, KunstLoc Brabant, HAS Hogeschool etc.
MAIL ONS
Op een schaal van 1 tot 10: Welk cijfer geef je aan je leven? ... Heb je ooit nagedacht over die vraag? En welk antwoord schiet er nu direct te binnen? Helaas jagen we vaak veel te snel door het leven, zonder stil te staan bij wat nu écht belangrijk voor ons is.

Soms zoek je als organisatie een verfrissende Keynote. Eentje die uitzoomt op de dagelijkse gang van zaken en ook de diepte in durft, met prikkelende vragen. Zo wordt men op andere gedachten gebracht. Ook delen we concrete handvatten om te verbreden, verdiepen, versnellen of vertragen.

Bij GAAF geloven we dat íedereen GEZIEN, GEHOORD en GEWAARDEERD wilt worden. Hoe krijg je dat als organisatie voor elkaar? We spreken graag over postiveren, persoonlijk leiderschap en over koers en aangehaakt blijven. Ook meer praktische thema's, zoals public speaking, voor jezelf starten en pitchen, behoren tot ons repertoire.

Eerder werkten we voor: Rijkswaterstaat, TU/e, Qompas, NJR, Markteffect, etc.
MAIL ONS
Een waardevol thema op de agenda en voldoende panelleden en deelnemers om urenlang uit te wijden. Maar daar heeft u als organisatie de tijd niet voor. Wat moet er nu écht benoemd worden? En hoe houden we een juiste balans tussen de panelleden onderling én de interactie met een zaal. Boek een moderator! Bijvoorbeeld bij ons ;)

Met jarenlange ervaring, waarin we o.a. oud-minister-president Ruud Lubbers, top DJ La Fuente, uiteenlopende bestuurders van private en publieke organisaties interviewden, kunnen we wellicht ook voor jullie van toegevoegde waarde zijn.

Eerder werkten we voor: Gemeente Tilburg, Debatvereniging Sphinx, Creatieven van het Zuiden, Sophia Kinderziekenhuis, Radboud Universiteit etc.

MAIL ONS
'Dus, wat is nu je punt!?' denk je onwillekeurig als de  persoon tegenover je al een hele poos praat, maar nog steeds onduidelijk is. Pitchen, héél kort presenteren, is dé soft skill van 2019. Door social media en snelle schermen is onze aandachtsspanne steeds korter en korter geworden. We willen snel weten waar we aan toe zijn.
Zo ook jouw publiek. Boei en bind ze met een heldere en to-the-point pitch. In onze training/ masterclass leren jullie het  in no time. We gaan aan de slag met onder andere de plakfactor en natuurlijk ook over de welbekende call to action... Dus, waar wacht je nog op? Mail ons!

Eerder werkten we voor: NK Pitchen, VluchtelingenWerk Nederland, Picknick met een Klik, Breekjaar, KNHS, Studio WHY, etc.
MAIL ONS
Storytelling is echt een buzzword. Iedere manager of high potential dient het toe te passen om authentieker over te komen. Maar wat houdt dit nu eigen in? Jazeker, het is een vaardigheid op zich: verhalen vertellen. Maar hoe dan? Waar begin je? Hoe eindig je? Hoe grijp je nu eigenlijk de essentie van een verhaal? In deze training/ masterclass delen we het toverrecept van krachtige verhalen. We benutten de welbekende Hero's Journey van Campell én destilleren hier een nog gemakkelijkere variant uit.

Ideaal voor ondernemersnetwerken, directie teams en/ of marketeers.

Eerder werkten we voor: Ministerie van VWS, NJR, Eckart College Eindhoven, etc.
MAIL ONS
Een compleet (online)evenement? Voor een grote groep? Tuurlijk kan dat!

Met onze maatwerk programma's kunnen we grote groepen (60-250 personen) meenemen in een all-in, doordachte én impactvolle dag. Dankzij ons gave, ervaren team van trainers/ sprekers zijn verschillende parallelle sub sessies mogelijk. Klik eens door naar onze Pakketten. Uiteraard kan dat ook online. Bijv. met de ZOOM software.

Inhoudelijk putten we uit een goed gevulde rugzak van bestaande en bewezen sessies, zoals De Bucketlist, Over de Streep, De Hand, Als je me echt zou kennen..., De Klaagmuur, Doelenpiramide, Pittig Pitchen etc. etc.

Eerder werkten we voor: Tilburg University, Talentum Wassenaar, Maaslandcollege, Startersmarktplaats, etc.
PAKKETTEN
NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP