VERTEL HET MET EEN PODCAST!

WANNA HEAR ALL 'BOUT IT? BELUISTER ZE ALLEMAAL!
CORONA PROOF MET EEN ON-TOPIC PODCAST
Sow! Door de impact van Corona maatregelen zijn we massaal online gegaan. Ongekende tijden voor sprekers, trainers, evenementenorganisaties én uiteraard alle bezoekers/ deelnemers!

Maar hoe breng je de waardevolle inzichten van jullie keynote spreker of de inhoudelijke kennis van die beoogde training alsnog op deelnemers over? Spread the word met een podcast!

Graag verzorgen we zo'n reeks van afleveringen óf een one-off pareltje voor jullie. Uiteraard in in onze bekende vlotter en energieke stijl. Contact ons of stuur direct een mailtje.

*Praktisch: het snoer van de opname-apparatuur is zo'n 3 meter lang. Middels een call kan het ook. Professionals zoals Laurie Mabelis, Remco Claassen, Marc Vos en Jos Burgers weten inmiddels al hoe het werkt ;)
BELUISTER DE ONZE: DE GAAF PODCAST
Vanaf maart 2019 tot en met september 2020 is Rudy tweewekelijks op pad geweest met zijn opname apparatuur, om collega sprekers/ trainers te bevragen over hun inzichten én lessons learned om hun eigen leven op de rit te krijgen én te houden. Want ja, hoe fix je nou een gaaf leven?

Hieronder beluister je alle afleveringen van De GAAF Podcast. Dit kan natuurlijk ook via Spotify of Apple Podcasts.